NYHEDER 2014
09. SEPTEMBER 2014
Endnu engang har der været stor-sylte tid her på hjemmesiden, og eg vil også lige prøve at få de sidste udstillingsresultater lagt ind i løbet af nogle dage.

Selvom hjemmesiden har lagt stille hen, så afspejler den bestemt ikke tiden der har været siden sidste opdatering. Der er sket rigtig meget. Jeg kan nævne at Stella har fået føjet endnu en champion titel til sit navn og er nu også Polsk champion!!

Joey er blevet far igen til et fantastisk kuld på 8 hvalpe i Tyskland!!

Og derudover har jeg lavet en massiv udvidelse i mit lille firma, som har krævet en del af min tid i form af opbyggelse af en helt ny hjemmeside: www. dream-dog.dk
30. JUNI 2014
Hold op hvor er det længe siden at hjemmesiden er blevet opdateret, så den nærmest skreg på lidt opmærksomhed. SHOW siden er opdateret med 7 udstillinger jeg har været på.
02. MARTS 2014
Selvom hjemmesiden har lagt stille hen, så har det absolut IKKE været en stille tid.
Få uger efter vi flyttede og endda inden vi var kommet helt på plads to drog Diana Nielsen og jeg en tur til Polen. Men mig havde jeg to tøser som mere var to hårløse end samojeder, så jeg regnede IKKE med noget resultatmæssigt. Vi skulle bare afsted og have en FED tur. DET havde vi, og oven i så tog mine to tøser mig med STORM!! Stella fik sit 2. polske cert og Freya blev BIR og senere BIG3 også!!!

Så har jeg været afsted på to standarrangementer. Fredericia og SHOW OF WINNERS. Og det er altid så sjovt at opleve en udstilling fra DEN vinkel af synes jeg!!

Sidst men ikke mindst er mor og jeg i skrevne stund NÆSTEN lige kommet hjem fra Holland. og hvordan det gik, er opdateret på SHOW-SIDEN!!!

RIGTIG godt forår!!!!
14. JANUAR 2014
VI ER FLYTTET! Lidt billeder af vores nye hus!
1. JANUAR 2014
Jeg synes kun det var et øjeblik siden at vi skrev januar 2013, men det er nu et HELT år siden! Og det er godt nok fløjet af sted! Det har været et succesrigt og travlt år, men også et sjovt og samtidig vemodigt år. Så alt i alt, et år som har bevæget sig på alle tangenter af klaveret.
 
Ved at starte fra en ende af med succesrigt og travlt år kan jeg nævne mit lille firma, hvor jeg kun får mere og mere travlt som årene går, og det er jeg kun RIGTIG glad for!! Jeg har i dag kunder i hele verden, men selvom man vokser sig større, skal MAN ikke glemme de trofaste kunder som stadig giver mig skulderklap og det er virkelig DET som betyder meget for mig! Året 2013 var året hvor jeg for alvor kom rundt med min stand på forskellige udstillinger, hvor det før i tiden har været skuerne jeg kom til. Jeg vil sige et STORT tak til alle de special-klubber som lod mig gæste deres udstillinger med min stand. Heriblandt kan nævnes: Spaniel klubben, Myndeklubben, Spidshundklubben og Polarhundeklubben. Det var også året hvor jeg tog en chance og booke stand til to store udstillinger. Først National udstillingen i Varde og slutningen af året dobbelt international udstilling i Herning. Jeg glæder mig allerede til februar hvor jeg kommer med stand til International udstilling i Fredericia!!!
 
Året har som skrevet ovenfor også været et SJOVT år set med ”udstillingsbrillerne” på. Joey har været med på få udstillinger i 2013, for som vi siger herhjemme er den gamle dreng gået på pension, og så kommer han lige lidt med på en udstilling i ny og næ. Joey vil altså hellere i skoven og jage sine mus end ligge i et bur på en udstilling, så jeg synes at han skal have lov til at nye sit otium! Så må vi se hvor meget han kommer med på udstillinger i år, men mon ikke der bliver lidt. I 2013 blev han BIS3 veteran i Belgien, BIS2 Veteran i Polen sammen med en BIR og gruppe vinder.
Freya har haft en ganske flot år, hvor hun fik en HELT uventet titel, nemlig Belgisk vinder 2013!! 2 Belgiske certer, Dansk klub cert og en række placeringer som BIM, heriblandt Fredericia herhjemme.
Stella min lille tøs har startede ud med at nappe 2 x BIS på to skuer herhjemme. Og en række placeringer som BIS hvalp også. Hun er blevet Tysk junior champion med alle gangene en BIR junior i bagagen, hvor hun tilmed blev BIG2 junior og i Oldenburg blev hun BIS2 junior ud af 141 junior!! Det var virkelig en stor oplevelse! Stella sluttede endvidere showåret 2013 af med Certifikater i: Luxembourg, Belgien, Tyskland (klub og VDH) og Polen. Så der bliver nok at tage fat på i år, og det GLÆDER jeg mig meget til! Der er allerede meget som er lagt i støbeskeen!!
 
Året 2013 var også et vemodigt år, da vi måtte sige farvel til først min bedstefar i juli måned og senere min farfar i november.
 
Dette nye år, vil på mange måder blive et helt nyt kapitel da vi faktisk lige om lidt flytter i et nyt hus! Teltpælene bliver trukket op og vi flytter til Billund kommune! Jeg får derved det længe ventede show-room, og jeg kan LOVE at der vil ske noget spændene i firmaet! Men det vil jeg ikke løfte sløret helt for endnu.

Velkommen 2014!
 
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net